Att få chansen att samarbeta hundratals medlem Hälsa Institutioner på Map2heal!

Map2heal Central Byrån Nätverket

Hänga med i den senaste utvecklingen av teknik inom Hälso-Turism

Samarbeta med hundratals Hälsa Institutioner genom en enda programvara system: Frågan Priser och Marknadsföra din Behandling Paket internationellt!


Tillgängligheten på 17 olika språk

Vara en del av Map2heal och äger en globalt känd webbplats på 17 språk! Presentera din behandling paket till internationella patienter i deras egna språk på din professionell hemsida!

Globalt Företag

Registrera dig på Map2heal med ett par klick och få chansen att förbereda behandling paket för hundratals Hälsa Institut i vårt system.

Online Behandling Paket

Marknaden för behandling av paket som utarbetats av Hälso-Institutioner eller dig själv hela världen. Dessa paket kommer att publiceras på internet, i sociala medier, hälso-och turism tidskrifter och broschyrer och via e-post marknadsföring med jämna mellanrum.

Offert Förfrågan

Nå internationella patienternas uppgifter om Map2heal programvara i systemet och få en offert eller yttrande från Hälso-Institutioner. Du kan vidarebefordra dessa vårdinrättningar bakgrunder, faciliteter och tjänster till dina patienter, på nätet.

Online-Nätverket Marknadsföring

Genom Map2heal programvara system som du kan marknadsföra din Behandling Paket runt om i världen. Du kan också utöka ditt nätverk för kommunikation genom att lägga till dina egna internationella nätverk på Map2heal. Med ett enda klick, hundratals nätverk kontor börja representera dig och tillhandahålla tjänster till de patienter som är intresserade av din behandling paket på sitt eget språk.

Förtroende och Öppenhet

Map2heal gör kollektioner av din byrå tjänster för dig och överför det tillbaka till dig så snart som patienten kommer ut från sjukhuset. Dessa processer följs av advokater och etiska kommittén. På samma gång, kan du följa dessa steg från din profil på Map2heal.

Online-Paket

Du kan se våra paket

Mer