Ja,Map2heal är 100 procent gratis för användarna. . Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att få den vård du behöver i timeliest sätt. Den mer uppdaterad och komplett dig att hålla din profil, desto mer kan du göra användningen av fördelarna med Map2heal.
Vårdgivare som är partner med Map2heal bli en del av world health turism. Genom våra tjänster som de har möjlighet att presentera sig själva i världen på 17 olika språk, följa upp sina patienter och hålla kontakt med dem. De kommer att kunna använda medicinsk samtycke former utarbetas av Map2heal och revideras kraftigt av advokater i modersmål av patienterna. Vårdgivare måste betala en abonnemangsavgift för att få nytta av dessa tjänster. Dessutom annonser som visas på sidorna av läkare och sjukvårdspersonal med gratis medlemskap också bidra till vinst.
Ja, Map2heal tillhandahåller tjänster på 17 olika språk så att du lätt hitta läkare och vårdgivare var du än befinner dig i världen..För närvarande våra tjänster finns tillgängliga på engelska, tyska, franska, italienska, spanska, portugisiska, Kinesiska, Japanska, arabiska, turkiska, persiska, danska, ryska, holländska, grekiska och svenska.
Map2heal först dök upp i Mellanöstern och Europa. Vårt system kan användas i andra länder där det föreskrivs 17languages används aktivt.
Map2heal är ett system som erbjuder mellanliggande medicinska tjänster till användare baserat på patientens inställningar. För att ge dig den bästa service, behöver du bara fylla i registrering formuläret. När du har gjort , så att du kan följa din läkare och vårdgivare på ditt eget nätverk för att kommunicera med dem på ditt eget språk, och skicka dem testresultat (ex. Datortomografi, MRT, Angiografi, etc), utan någon extra kostnad. Dessutom, i händelse av en nödsituation, som du kan nå din läkare, på ditt eget språk oavsett var du befinner dig i världen. Du kan få tillgång till och ladda ner upp-to-date medicinska artiklar , tidskrifter, broschyrer och böcker via vår sökmotor. Du kan hitta svar på alla hälsorelaterade frågor med hjälp av vår sökfunktion.
Map2heal erbjuder ett nätverk som innehåller vårdgivare, läkare, försäkringsbolag och patienter. I detta nätverk, kan du kommunicera direkt med någon av dessa parter för att få svar på alla de frågor som du kan ha.Du kommer också att ha tillgång till information som offentliggjorts av sjukhus och hälso-och sjukvårdspersonal om ditt specifika sjukdomar, symptom och klagomål. Dessutom är systemet tillåter dig att söka för enskilda läkare, visa deras pedagogiska och akademiska förflutna och se deras offentliggörande poster.
Använda avancerade filter sökning av Map2heal kan du filtrera sökresultaten av vårdgivare genom sin plats, språk, accepterade försäkringsbolag, område av expertis. Du kan också filtrera dem genom deras verksamhet inom Map2heal. Detta sätt kan du välja hälso-och sjukvårdspersonal som är mer aktiva i systemet, som kan svara på dina frågor möjligen snabbare.
En läkares eller sjukvårdares aktivitetsratio är ett dynamiskt nummer som tas fram genom en algoritm som införlivar hans/hennes aktivitet i Map2heals system via variabler såsom hans/hennes antal svar och tidpunkt för frågor, den frekvens med vilken han/hon har skickat testresultat, om hans/hennes bloggupplägg är lästa, tackmeddelanden som skickats och vare sig hans/hennes profil besöks. Underlåtenhet att uppvisa denna slags aktivitet i systemet orsakar en minskning i aktivitetsration. Om du vill kan du även filtrera dina sökresultat utav läkare och vårdgivare baserat på deras aktivitet.
Med hjälp av en beräkningsmetod som fastställs av hälso-och försäkringsbolag, Map2heal ger dig den bästa travel insurance för det land du planerar att resa till. På detta sätt kan du välja den mest lämpliga och prisvärda sjukförsäkring.
Map2heal Risk Beräkning Enheten beräknar din hälsa risk genom att relatera ditt aktuella hälsotillstånd och din nuvarande eller avsedd plats. På detta sätt, det kan ge dig en lista över läkare och vårdgivare kan du behöva kontakta i händelse av en nödsituation. Om du använder Map2heal Mobil Applikation, app kommer att varna dig om du region som är inte tillgänglig för din nuvarande hälsostatus.
Map2heal aldrig vill att identifierande personuppgifter från användare.. Din personliga information lagras på ditt konto anonymt och delas inte med tredje person eller företag som utan tillstånd. Ju mer komplett din Map2heal profil är, desto mer kan du dra fördel av Map2heal.. Den information som du tillhandahåller i din profil tillåter systemet att beräkna din hälsa riskerna i samband med dina resor eller din nuvarande plats, även skicka varningar om din position inte är tillgänglig för din hälsa, skicka health insurance och up-to-date information om sjukdomar och symtom du identifiera i din profil. Du kan också visa profiler för andra patienter med liknande sjukdom och läs om deras berättelser.
Ja, Map2heal lagrar din personliga information i hälsofrågor utan att din personliga information och det behöver inte dela dem med tredje personer eller företag utan din tillåtelse.
Map2heal är utformad för att göra det möjligt för dig att kommunicera med din läkare på ett snabbare och enklare sätt. Genom att använda våra file transfer system och chatt modul kan du skicka dina testresultat (ex. Datortomografi, MRT, Angiografi, etc) att din läkare och få medicinsk rådgivning.
Ja, När du skickar en fil Map2heal första anonyma patientens data eller DICOM-filer (CT, MRI, Angio etc.) och sedan överför dem alla med den AMERIKANSKA utformas HIPAA HITECH-teknik. Genom denna metod för överföring av data sker i krypterat sätt och bara datorer eller mobila enheter som är registrerade till systemet kan öppna dem. En krypteringsalgoritm, "End-to-End Säkerhet" och en TCP-protokollet, "Three Way Handshake" som är både tillgodose E. U. standarder för online medicinska filöverföring är integrerad i våra system. Alla DICOM-filer (CT, MRI, Angio etc.) skickas kan ses med en av FDA godkänd DICOM viewer av våra AMERIKANSKA partner företag, MedXT.
Alla skickade meddelandet levereras till hälso-och sjukvårdspersonal omedelbart och utan avgift, oavsett var du befinner dig i världen. Map2heal, men kan inte garantera en omedelbar reaktion på meddelanden. Hälso-och sjukvårdspersonal kan svara dig, bäst att passa tiden för deras schema.
Du kan njuta av alla möjligheter som nämns ovan med Map2heal Mobil Applikation som stöds av Android och IOS operativsystem. Med det här programmet, i händelse av en nödsituation kan du komma i kontakt med närmaste läkare som talar ditt språk, ringa ambulans, polis och resultat från din ambassadens tjänster. Till exempel, i händelse av en nödsituation Map2heal Mobila Applikation som kan hitta dig med hjälp av GPS-systemet i din mobiltelefon och hänvisa dig till närmaste hälso-och sjukvårdspersonal som talar ditt språk och ger brådskande vård. Du kan använda den här funktionen genom att konfigurera grundläggande och avancerad panik-knappen i din mobil applikation.
Map2heal beräknar en risk värde beroende på var användaren befinner sig. Med denna funktion, kan man lista de mest nås läkare för dig i förväg och förbereda sig för en risk karta för din säkerhet. Systemet också hänvisa dig till närmaste lämpliga hälso-och sjukvårdspersonal att i händelse av en nödsituation.
När du loggar in på ditt konto, du kan nå inställningarna för att frysa eller avsluta ditt konto genom att klicka på ikonen på höger sida av meny-fliken längst upp på sidan. Medan den här proceduren tar plats, Map2heal vill att du ska fylla i en kort enkät för att få din feedback.
Efter att du har skapat ett konto och loggat in, kan du begära ett möte från en specifik läkare genom att lokalisera deras profil och klicka på "boka tid". Efter detta, kommer din läkare att komma i kontakt med dig för att bekräfta utnämningen begäran. Även om din begäran skickas på ditt eget språk, kommer det att överföras till hälso-och sjukvårdspersonal i hans/hennes eget språk. Vi vill påminna er om att Map2heal bara bär din begäran till vårdgivaren och är inte ansvarig för bekräftelse av möten. När du skickar en begäran, vänligen se till att inkludera din e-postadress och/eller mobilnummer, annars ansökan kommer inte att behandlas.
Vårt team verkligt värden för din åsikt, problem och klagomål. Du kan enkelt ge oss din feedback genom att fylla i formuläret på vår kontakt-länken. När du behöver för att anmäla din oro för en läkare eller en vårdcentral, kan du klicka på "rapportera" - knappen för att ge oss feedback. Map2heal team kommer att arbeta på dina frågor så snart som möjligt.